Werkwijze

Maatwerk

In nauw overleg ontwikkelen we samen met u het concept voor uw website en zorgen voor realisatie en zoekmachine-vindbaarheid. Indien gewenst, maken we de registratie van uw domeinnaam in orde en worden hosting en email opgezet.

Template websites

In gesprek, telefonisch of per email, wordt vastgesteld wat u wilt en welke (on)mogelijkheden er zijn. We blijven in principe altijd binnen de standaardmogelijkheden die Blogger biedt. Indien gewenst, maken we de registratie van uw domeinnaam in orde en worden hosting en email opgezet.

We houden het simpel en duidelijk

U stuurt ons per email de opzet van het hoofdmenu. Wij overleggen met u om tot het gewenste template te komen met de kleurstelling van uw voorkeur. Wilt u dat liever aan ons overlaten? Dat kan natuurlijk ook, zolang duidelijk is dat u ons de vrije hand geeft. Vlak voor de oplevering lopen we er met u nog een keer langs en schaven bij indien nodig.

Wij maken de website. U zorgt voor de inhoud.

Wij leveren in principe een lege website op. Heeft u reeds een logo of ander grafisch materiaal dat u wilt terugzien in de layout van de website, dan zullen we dit toepassen mits bruikbaar en digitaal aangeleverd. De pagina's kunt u zelf vullen met tekst en illustraties middels het CMS van Blogger. Voor u begint met schrijven, kijk eerst eens bij Vragen.

Huisstijl, redactie en overige werkzaamheden

Heeft u geen logo of huisstijl dan kunnen wij deze voor u maken. Eventueel schrijven of redigeren wij uw teksten en vullen wij de pagina's. Bij een logo heeft u de keuze uit een eenvoudig standaard logo of een bijzonder ontwerp op basis van speciale eisen. In overleg wordt eventueel een meerprijs afgesproken.

Fotografie

Afhankelijk van uw budget en wensen verzorgen wij de fotografie of zoeken wij geschikte stockfoto's. Meerprijs vast te stellen in overleg.

Klaar in 1 à 2 weken

Domeinnaamregistratie duurt meestal 2 werkdagen, maar voor buitenlandse domeinnamen soms langer. Omdat wij meestal voor meerdere klanten tegelijk werken, moeten wij onze werkzaamheden plannen. U kunt daarom het beste uitgaan van 1 à 2 weken voor een Blogger website, iets langer voor maatwerk websites.