Templates & CMS

Onze websites zijn gebaseerd op de templates van Blogger. De templates zijn tegelijk het content management systeem (CMS) waarmee u de mogelijkheid heeft om uw website zelf te vullen en te onderhouden. In principe leveren wij een lege website op en zorgt u zelf voor de inhoud. Laat u de inhoud liever aan ons over, dan kan dat natuurlijk ook. Inbegrepen is een contactformulier. Voor maatwerk websites wordt PageLime gebruikt als CMS.

Blogger TemplatesAanpassen naar uw wensen

Een template van Blogger wordt in overleg gekozen en aangepast aan uw wensen wat betreft kleur, lettertype en achtergrond. Heeft u reeds een huisstijl dan gebruiken we elementen daaruit. Zodoende zijn heel veel variaties mogelijk en krijgt u een voordelige website met een geheel eigen karakter.

Responsive

Alle templates van Blogger zijn responsive, dat wil zeggen de website voegt zich automatisch naar de breedte van het beeldscherm (computer, tablet of smartphone) of het window.

Gebruiksvriendelijker dan Wordpress en Joomla

Een website op basis van een Blogger-template kan maximaal 20 vaste pagina's bevatten plus desgewenst een blog met uw nieuwsberichten. Er zijn gadgets (of widgets) beschikbaar om uw site op te leuken. De mogelijkheden zijn beperkt tot de essentiƫle. Het CMS is mede daardoor zeer gebruikersvriendelijk en werkt een stuk gemakkelijker dan bijvoorbeeld Wordpress of Joomla.

Geen installatie en geen updates nodig

Blogger is een cloud service en is daarom een zorgeloze oplossing. Een CMS als Wordpress of Joomla daarentegen installeert u op uw domein waardoor u meer opslag capaciteit nodig heeft en u bovendien regelmatig veiligheidsupdates dient te installeren. Bij Blogger heeft u deze zorgen dus niet.

Budget Blogger hosting

Blogger draait in de cloud waardoor u met een klein hostingpakket reeds uitmomt, voor slechts € 49 per jaar.

Goede zoekmachine-vindbaarheid

U heeft een gratis Google account nodig en u dient te beschikken over gemiddelde computervaardigheden. Blogger is een product van Google en daarmee bent u verzekerd van een goede zoekmachine-vindbaarheid (SEO).

PageLime CMS

Dit is een uiterst gebruiksvriendelijk en intuitief CMS waarmee u teksten op uw website wijzigt terwijl u er doorheen navigeert alsof u uw site bekijkt in een gewone browser. Net als Blogger is PageLime een cloud service. Installatie en updates zijn niet nodig.